Brödbak inför Påskhelgen

Provade mig fram i min nya bakbok för bröd,
 
och det slutade med att jag fick ihop en hel eftermiddag och tre sorters bröd.
 
Briocher och Italienskt lantbröd som jag toppat med pumpafrön
 
Här jäser mitt långpannebröd med ost och solroskärnor, inför gräddningen hade jag mer ost ovanpå och jag ska prova baka det här med soltorkade tomater också tror jag
 
Mille
 

Kommentarer
Alucard

Mycket gott bröd, rekommenderas starkt! :)

Svar: Det är bra att du kan vara min expertpanel som sätter betyg på smakupplevelserna.
Mille

2013-04-05 @ 13:26:25
URL: http://tailsweep.se/
Pia

Ser väldigt gott ut!

Svar: Tack Pia... det var väldigt gott. Särskilt ostbrödet i långpannan, kanske skulle dela med mig av receptet? Annars får du köpa boken "Baka bröd med Allt om mat" ;)
Mille

2013-04-05 @ 13:26:35
Pia

Dela, dela ;-)

Ha en fin helg! Kram Pia

Svar: Nu ligger receptet uppe, på begäran. Mycket nöje med bakningen!
Mille

2013-04-12 @ 08:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0